FAQ

1. Ben je ook op korte termijn beschikbaar?

Mijn agenda loopt vaak pas op het allerlaatst vol. Het is dus zeker de moeite waard om het te proberen. Stuur een mailtje of een WhatsApp dan krijgt je snel antwoord.

2. Wat zijn de kosten?

Fotografie is maatwerk en alle opdrachten zijn uniek. Op basis van jullie wensen kan ik snel een passend voorstel doen.

3. Wat zit er allemaal inbegrepen in de all-in prijs?

Fotografie, bespreking, reiskosten en nabewerking (selecteren, corrigeren en versturen van de beelden) Er zijn dus achteraf geen extra kosten!

4. Mogen wij de foto's overal voor gebruiken?

Jazeker, jullie krijgen gratis een onbeperkte gebruikslicentie. Dit betekent dat jullie de beelden onbeperkt voor eigen doeleinden mogen gebruiken.

5. Hoe lang ben je van te voren aanwezig?

Meestal een halfuur voordat de inloop start. Ik ben graag op tijd aanwezig om de locatie te bekijken en een briefing door te nemen.

6. Kun je ook met weinig licht foto’s maken?

Daar ben ik in gespecialiseerd! Ik werk met drie professionele camera’s met lichtsterke lenzen voor scherpe, frisse en ruisvrije foto’s

7.  Kunnen er tijdens het congres al foto’s aangeleverd worden voor een persbericht?

Jazeker! Neem het mee in de briefing dan neem ik mijn MacBook mee.

8. Hoeveel foto’s krijgen we?

Dat hangt van de duur van het congres af. Een gemiddeld congres levert ongeveer 200 foto’s op. Alle foto’s die jullie krijgen zijn op hoge resolutie, volledig nabewerkt en van uitstekende kwaliteit.

9. Hoe lang duurt het voor we onze foto’s krijgen?

Binnen 24 uur. Heb je ze sneller nodig, geef dat aan in de briefing zodat ik er in mijn planning rekening mee kan houden.

10. Hoe krijgen we de foto’s aangeleverd?

Via WeTransfer Pro. De link blijft lang genoeg beschikbaar. Heb je ze liever op een USB stick of in een webgalerie dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

11. Hoe ga ik op ons congres om met de AVG?

Geen paniek! Geef aan dat er op jullie congres foto’s gemaakt worden en met welk doel. Laat ook weten waar de foto’s terug te zien zijn. De meeste bezoekers vinden een terugblik erg leuk!

12. Sommige deelnemers willen niet op de foto. Hoe ga je daarmee om?

Geen enkel probleem! Als ze dat bij mij of de organisatie aangeven zorg ik dat ze buiten beeld blijven.

13. Wie zijn je opdrachtgevers en wat is je ervaring?

Ik ben preferred supplier van de Rijksoverheid en de gemeente Rotterdam. Daarnaast ben ik huisfotograaf van het North Sea Jazz Festival, Hogeschool Rotterdam en werk al jarenlang voor vele andere opdrachtgevers.

14. Is een ‘Corona-veilige’ fotoshoot mogelijk?

Jazeker! Heel goed zelfs. Uiteraard houd ik mij aan de richtlijnen van het RIVM. We houden natuurlijk gepaste afstand, geven elkaar geen hand en met mijn camera blijf ik sowieso enkele meters bij alle sprekers, deelnemers en bezoekers vandaan. Daarbij desinfecteer ik regelmatig mijn handen en draag ik een mondkapje gedurende het congres of event.